logo

Actie

DKV Smile

DKV Smile

Mevrouw, mijnheer,

Waar vroeger een gezond gebit als een hygiënische noodzaak werd beschouwd, staan mooie en gezonde tanden nu in de eerste plaats voor zelfvertrouwen en voor sociale status, zowel voor onszelf als voor onze kinderen.

Uw tanden mooi en gezond houden, kan echter een dure zaak zijn. Bepaalde kosten voor tandzorg kunnen immers hoog oplopen. Meer dan de helft van de kinderen volgt een orthodontische behandeling. De sociale zekerheid betaalt hiervan echter slechts de helft terug. De andere helft valt ten laste van de patiënt zelf.

Volwassenen hebben dan weer dikwijls te maken met prothetisch herstel (implantaten, bruggen, kronen en protheses). De sociale zekerheid komt hiervoor zo goed als niet tussen. De gemiddelde kost voor de volledige vervanging van een tand door een implantaat bedraagt € 1 850. Een losse kroon, die het bovendeel van een tand moet vervangen, kost € 650. Doorgaans draait u volledig op voor deze kosten.

Een probleem met uw tanden kan dus ook al snel een financiële zorg worden.

Daarom heeft DKV Belgium, de ziekteverzekeraar bij uitstek, nu het plan DKV Smile ontwikkeld, een eenvoudige en transparante tandzorgverzekering. Dankzij DKV Smile geniet u een ruime terugbetaling.

U krijgt 80% van uw kosten* terug en jaarlijks hebt u recht op een maximum kapitaal van € 1 500** en dit, tegen een betaalbare premie.

Om een DKV Smile-verzekering te onderschrijven hoeft u geen ellenlange vragenlijsten in te vullen. Het enige wat u moet doen, is antwoorden op 4 eenvoudige vragen.

U wil toch op elk moment alle nodige tandzorgen kunnen laten uitvoeren, zowel bij uzelf als bij uw kinderen?

Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere uitleg of offerte. U kan ook surfen naar www.dkvsmile.be voor veel gestelde vragen en voorbeelden. Om af te sluiten geeft u ons best een seintje.

Met vriendelijke groet,

Advieskantoor De Cuyper.

DKV Smile. Gezonde tanden. Glimlach verzekerd.

* DKV stimuleert de preventie. Daarom wordt het terugbetalingspercentage tot 50% herleid indien er geen tandartsbezoek plaatsvond tijdens het verzekeringsjaar dat de behandeling voorafgaat.

** Orthodontie: max. € 750 per verzekeringsjaar of € 1 500 voor de ganse duur van het contract (vanaf het 4e verzekeringsjaar)

Parodontologie: max. € 750 per verzekeringsjaar of € 1 500 voor de ganse duur van het contract (vanaf het 4e verzekeringsjaar)