logo

Ons PlusPlan

Totaalklanten hebben bij ons een streepje voor.

Wij willen uw aanspreekpunt zijn voor al uw financiële kwesties. Als u uw bank- en verzekeringszaken bij ons centraliseert, dan creëren we een win-win situatie. U wint vanwege het gemak van één aanspreekpunt te hebben en vanwege de gemoedsrust dat al uw zaken centraal en goed beheerd worden. Wij winnen omdat u voor ons een topklant bent waar wij meer kunnen voor doen.

Dit noemen we ons PlusPlan.

  • Plus omdat u als klant die ons zijn verzekeringspakket toevertrouwt, er zeker kan van zijn dat er geen overlappingen zijn maar ook geen ontbrekende schakels.
  • Plus omdat u , door uw polissen te centraliseren, extra voordelen krijgt qua premieberekening en schaderegeling.
  • Plus omdat uw beleggingen door optimale spreiding en constante opvolging gemakkelijker de beoogde veiligheid, stabiliteit en rendement behalen.
  • Plus omdat wij u als totaalklant een extra service garanderen: een tweejaarlijkse opvolging in een persoonlijk gesprek met bijsturing van het risicobeheer en de beleggingsstrategie waar nodig.
  • Plus omdat wij u extra informatie bieden – hetzij zelf, hetzij via gespecialiseerde partners – over aanverwante zaken zoals fiscaliteit, pensioenopbouw en alle vermogenskwesties … Kortom over alles waar u vroeg of laat meer zult willen over weten.

Totaalklanten hebben bij ons inderdaad een voetje voor …